teamcoach en mentor
van verschil naar verbindend samenwerken

Coaching bedrijven


Teamleden zijn op verschillende manieren met elkaar verbonden. Elk teamlid vervult een rol die de teamdoelstellingen helpt realiseren. Die rol wordt ook gekleurd door o.a. hun kijk op heel wat dingen, hun levensvisie of verwachtingspatroon. Soms zijn er ook onbesproken spanningen of teleurstellingen aanwezig. Dit alles beïnvloedt het teamfunctioneren, vaak zonder dat men het echt goed door heeft. Zeker wanneer er ongemakken ontstaan omwille van verschillen in leeftijd, geslacht, levensvisie, achtergrond of beperking van iemand.


Als coach of mentor begeleid ik het team om deze dynamieken op een veilige en constructieve manier te herkennen, te benoemen en te plaatsen. Door deze coaching komt er weer ruimte voor resultaat en samenwerking. Verschil wordt verbinding. En de focus verlegt zich naar de inzet van elkaars sterktes. De teamresultaten en de werksfeer verbetert.

Op zoek naar een goede individuele coach of teamcoach of communicatiecoach voor uw bedrijf ? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek via hello@rachida-coaching.be

Coachingtechnieken


In samenspraak met de bedrijfsleiding en/of HR-departement begeleid ik het team op een veilige manier om deze onderliggende elementen te ont-dekken, te benoemen en ruimte te geven.  Op die manier leert het team hoe ze op een constructieve manier lucht kunnen brengen in hun samenwerking. Er is zoveel meer dat hen verbindt dan de ogenschijnlijke verschillen. Hier fungeer ik als gids, procesbegeleider en coach.

Benieuwd naar de tarieven voor (team)coaching ? Bel 0479 90 86 64 of stuur een mailtje naar hello@rachida-coaching.be.
Tekst 1
 
 
getting the best
out of you