trainingen
ondervinding is de beste leermeesteres

Ondervinding is de beste leermeesteres. Kennis naar boven halen en terug een plaats geven, dat is wat ik doe. Mijn passie om mensen te inspireren deed me inzien dat elk individu een immens leervermogen aanboort wanneer ze, via ervaring en beleving, kennis en inzichten kunnen opdoen. Ze integreren meteen deze informatie en gaan er mee aan de slag. Het blijft plakken. Elke training krijgt dus - door een mix van procesbegeleiding, intuïtie en inspireren - een rijk gehalte aan kennis, inzichten en empowerment.
Trainingen communicatie
Authentiek communiceren? In deze training leer je in respect voor jezelf en anderen communiceren. Niet altijd evident. Want als je iemand ontmoet, dan zijn er heel wat factoren die de communicatie beïnvloeden (je uiterlijk, jouw functie/rol, geslacht, leeftijd, origine, levensvisie, ...). Bewust zijn van die dynamiek is zo belangrijk om een gesprek of relatie op te bouwen.

Daarom gaan we aan de slag met een aantal uitdagingen zoals:
  • Wat is authentiek communiceren? Hoe herken je dat?
  • Welke dynamieken en mechanismen spelen een rol in de contacten die ik leg?
  • Hoe kunnen ze het contact bemoeilijken of juist vergemakkelijken?
  • Heeft hoe ik mezelf percipieer of zie invloed op hoe ik op anderen overkom?
Authentiek communiceren met anderen
Assertiviteitstrainingen
Je hebt een passie, zo sterk dat je die graag op de markt wilt brengen. Een passie is iets dat je doet met je hart, je hoofd, je buik. Als je je passie uitoefent, dan ga je er helemaal in op. Een heerlijk gevoel nietwaar? Als dat nu eens iets kon zijn waar jij geld mee kan verdienen? Zou ideaal zijn!

Deze training helpt jou deze passie om te zetten naar een ondernemersidee.We creëren, we bedenken, we verdiepen en verscherpen. Aan de hand van een aantal fundamentele vragen krijgt jouw ondernemersidee vaste voet in de aarde. En dit proces krijgt een veel rijkere gehalte door de interacties met de andere deelnemers.

En niet alleen dit. We raken tijdens de training ook overtuigingen aan die een drempel zijn om tot actie te komen. We tonen jou hoe je deze kunt ombuigen zodat ze jou niet meer voor de voeten lopen.

Nieuwsgierig? mail ons via hello@rachida-coaching.be of bel ons om te zien of dit traject bij jou past!
 
 
getting the best
out of you